Restaurant Casa Lux Bucium, nunti, botezuri, cumetrii, aniverari
 
RomanaEnglish
Servicii
Restaurantul Casa Lux Bucium va ofera conditii ideale pentru organizarea celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra. De la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme.

Restaurantul Casa Lux Bucium ofera posibilitatea de a organiza:

Evenimente private:
- Nunti
- Botezuri
- Aniversari
- Mese festive

Evenimente corporate:
- Mese de protocol
- Prezentari
- Cocktail-uri
- Seminarii
- Training-uri
- Receptii

Amenajarea salii pentru nunti, botezuri, aniversari, mese festive va fi conform cerintelor si nevoilor dumneavoastra. Va punem la dispozitie preparate de exceptie, prestabilite si configurate asa cum va doriti iar grija permanenta a personalul nostru va fi ca acest eveniment sa fie de neuitat. Muzica va fi asigurata de formatie sau DJ.
In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani.
Pentru a ne putea ocupa de toate cerintele dumneavoastra va rugam sa ne anuntati intentia dumneavoastra de a organiza un astfel de eveniment cu cel putin 2 zile inainte.
Reusita evenimentului organizat la RESTAURANTUL CASA LUX BUCIUM este garantata. Va asteptam sa petreceti clipe minuanate.
 
Despre noi Servicii Catering Galerie foto Rezervari Meniuri Testimoniale Evenimente Link-uri Contact
creat de Tengo
Restaurant Casa Lux Bucium, nunti, botezuri, cumetrii, aniverari